Vælg en side

Alcohol Ink på Yupo papir

jul 26, 2017 | 0 Kommentarer

Jeg er ret glad Alcohol Inks!
Disse fantastiske flydende alkohol basserede sværter binder simpelthen på alt, næsten da.
Jeg har brugt alcohol inks på papir, fotos, træ, metal, plastic og i diverse mediums. Selv min hvide varmepistol fra Ranger er ikke mere hvid, men farvet med alcohol inks.

Nu har mine alcohol inks fået en ny dimension, nu kan man nemlig skaffe yupo papir. Yupo er et syntetisk papir, uden indhold af træ. Papiret er temmelig tyndt, helt glat som plast og vandfast. På grund af de specielle egenskaber, er ikke alle sværter, farver ol. egnede. Til gengæld er resultatet vildt fedt med de rette produkter.

Klik blot på billederne hvis du vil se dem i stort format 😉

Til dette kort har jeg brugt Alcohol Inks og Yupo fra Ranger, glitter-tape og thickers fra American Crafts.

Hav en dejlig dag!!!